Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.07.2014 10:14 - Най-славният акт в историята на България
Автор: angar Категория: Политика   
Прочетен: 1655 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 22.07.2014 10:22

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

НАЙ-СЛАВНИЯТ АКТ В ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ

Нека носим йоще срама по челото,
синила от бича, следи от теглото;
нека мисълта за днешния позор
висне като облак в наший кръгозор.
Нека ни наричат не народ, а мърша. Четка, със която нужниците бършат. Нека да сме бедни, нека да сме слаби. Нека който мине мами и ни граби. Нека сме продажни, да сме гъзолизци. Нека затова да сме на този  хал! Нека! Но ний знаем, че в нашто недавно, Има нещо смело, има нещо славно, Нещо справедливо, днеска невъзможно, Що на клеветите строшава зъбът.   Неговото име е НАРОДЕН СЪД!

 

Представяте ли си – съд да издаде действителни присъди над банкери и да национализира имуществото им! Невероятно, нечувано, невъзможно!

Съд, който е произнесъл действителни присъди над министри и премиери, присъединили страната ни към воени пактове, обявявали са войни и са вкарали страната в национална и катастрофа! Невъзможно! Съд, който е осъдил депутати за това, че са гласували антинародни закони! Нечувано! Съд, осъдил на смърт фактически убийци и садисти и поръчителите на убийства! Съд, осъдил ефективно висши магистрати и прокурори! Невероятно, нечувано, невъзможно! Но го е имало! Да, днес това е невъзможно. Всички партии предизборно обещават търсене на сметка и съд за грабителите на България, за виновниците за нейното разграбване и разруха. Но като дойдат на власт – и млъкват. Или само говорят. Поощряват престъпниците, защото и те самите са били крадци и престъпници или се превръщат в такива. И всичко прехвърлят на сметката на народа! И днес хора за съдене – бол.
Същите, които и тогавашният народен съд е съдил. Като се започне с банкерите. Тях трябва да ги стиснат така, че да изцедят до капка всичко, с което са се насмукали. Да конфискуват имуществото им. И ако не стигне, да ги оперират и продадат органите им. После същата процедура да се приложи с министрите, с депутатите, с магистратите …. И ако не стигне, едва тогава да се смъква кожата на народа. А не обратното.


 




Гласувай:
2



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: angar
Категория: Изкуство
Прочетен: 147218
Постинги: 68
Коментари: 116
Гласове: 621
Архив